Om att anmäla sig
 

Till en del av de evenemang som finns i Händelsekalendern behövs förhandsanmälning. I de flesta fall kan man anmäla sig direkt genom att trycka på den knapp "Anmälan" som finns vid respektive evenemang. Till kurser och läger är det viktigt att vi också får information om ålder, spelvana och vilket instrument du spelar. Det hjälper lärarna att förbereda sig så att alla deltagare får ut det mesta av kursen.

Till Spelmansförbundets Sommarstämma och Vinterstämma kan man inte anmäla sig via hemsidan. För dessa evenemang måste man använda den anmälningsblankett som sänds ut till medlemmarna via Fiolen min. Om du inte är medlem i Spelmansförbundet men ändå vill delta i någon av våra stämmor, så går det bra. Kontakta vårt kansli så får du all information du behöver.
 

Folkmusikkurs i Nykarleby

26 Januari 2019 kl. 09.00–27 Januari 2019, 15.00

FOLKMUSIKKURS I NYKARLEBY

Tidpunkt: 26 - 27.01.2019

Plats: KREDU - Kristliga folkhögskolan i Nykarleby, Seminariegatan 19, 66900  NYKARLEBY

Kursledare: Pekka Pentikäinen (FI), dragspel samt Thomas von Wachenfeldt (SE), fiol.

Kursavgift: 75 €

Måltider: 45 €

Logi: 20 € / natt i dubbelrum, 40 € / natt i enkelrum

Anmälan senast 13.1.2019 till kansliet@spelmansforbundet.fi

Kursen riktar sig till alla folkmusikintresserade som vill lära sig nya låtar. Låtarna lärs ut på gehör, så för att få ut det mesta av kursen bör man ha spelat på sitt instrument ett tag.

Kursen inleds på lördag morgon, men det finns möjlighet att anlända redan på fredag kväll ifall man har lång väg och behöver logi. Meddela om detta vid anmälan. För de som kommer på fredag kväll finns en liten kvällsbit reserverad mot en midre avgift.

Ladda ner programmet här


Plats
Seminariegatan 19
66900 Nykarleby

Arrangör
Finlands svenska spelmansförbund