Om att anmäla sig
 

Till en del av de evenemang som finns i Händelsekalendern behövs förhandsanmälning. I de flesta fall kan man anmäla sig direkt genom att trycka på den knapp "Anmälan" som finns vid respektive evenemang. Till kurser och läger är det viktigt att vi också får information om ålder, spelvana och vilket instrument du spelar. Det hjälper lärarna att förbereda sig så att alla deltagare får ut det mesta av kursen.

Till Spelmansförbundets Sommarstämma och Vinterstämma kan man inte anmäla sig via hemsidan. För dessa evenemang måste man använda den anmälningsblankett som sänds ut till medlemmarna via Fiolen min. Om du inte är medlem i Spelmansförbundet men ändå vill delta i någon av våra stämmor, så går det bra. Kontakta vårt kansli så får du all information du behöver.
 

Får vi lov? Tanssiinkutsu!

15 November 2020 kl. 15.00–17.00

Söndagsdans med orkester och danslärare

Vi bjuder dig till dans! Esbo spelmanslag med solisten Elina Sauri och dansläraren Heidi Palmu  välkomnar dig till en eftermiddag på dansgolvet. Ta en sväng, öva på stegen som  glömts bort eller starta en ny hobby.
 
Tanssiin kutsu! Tervetuloa Espoon pelimannien,  solisti Elina Saurin ja tanssin- opettaja Heidi Palmun johdolla  viettämään iloista iltapäivää. Sopii sinulle joka haluat terästää tanssiaskeleiden taitoja, oppia ensiaskeleet tai vain tulla nauttimaan iloisesta menosta.

Fritt inträde. Vapaa pääsy

Arrangör: Esbo Arbis

Vindängen- Folkhälsanhuset Vindgränden 6, 02100 Esbo

www.esbo.fi/vindangen

www.facebook.com/vindangenkultur

www.esbo.fi/arbis


Plats
Vindängen - Folkhälsanhuset
Vindgränden 6
02100 Esbo

Arrangör
Finlands svenska spelmansförbund, om ingen annan organisation nämns