Om att anmäla sig
 

Till en del av de evenemang som finns i Händelsekalendern behövs förhandsanmälning. I de flesta fall kan man anmäla sig direkt genom att trycka på den knapp "Anmälan" som finns vid respektive evenemang. Till kurser och läger är det viktigt att vi också får information om ålder, spelvana och vilket instrument du spelar. Det hjälper lärarna att förbereda sig så att alla deltagare får ut det mesta av kursen.

Till Spelmansförbundets Sommarstämma och Vinterstämma kan man inte anmäla sig via hemsidan. För dessa evenemang måste man använda den anmälningsblankett som sänds ut till medlemmarna via Fiolen min. Om du inte är medlem i Spelmansförbundet men ändå vill delta i någon av våra stämmor, så går det bra. Kontakta vårt kansli så får du all information du behöver.
 

Folklandia 2021, 8-9.1.2021 - INSTÄLLD

08 Januari 2021 kl. 16.00–09 Januari 2021, 16.00

Folklandia är en årligen återkommande vinterfestival ute till havs – en 22-timmars kryssning fullspäckad med folkmusik och folkdans. Kryssningen i januari 2021 blir en 25-årsjubileumskryssning och den 26:e i ordningen, för kryssningen har arrangerats sedan 1996. Folklandia hålls på omtyckta kryssningsfartyget M/S Silja Europa.

Arrangör: Suomen Nuorisoseurat ry / Pispalan Sottiisi + ett femtiotal medarrangörer (bl.a. Finlands svenska spelmansförbund rf)


Plats
M/S Silja Europa

Arrangör
Finlands svenska spelmansförbund, om ingen annan organisation nämns


Anmäl dig

Skriv siffran 2 med bokstäver: